Arbeidsongeschiktheid

LTO VerzuimCare

Op verzuim zit doorgaans niemand te wachten. U als werkgever zeker niet en uw medewerkers evenmin. Maar geen mens is volmaakt en ziekte kan iedereen overkomen. Daarom wilt u de risico’s en de gevolgen van verzuim graag goed afgedekt hebben. Voor dat  traject zit u goed bij LTO Verzuimcare. Als expert in verzuimbegeleiding bieden wij u een totaalpakket dat uw onderneming op het lijf geschreven is.

LTO VerzuimCare bewijst u dat. Vanaf dag één na de ziekmelding pakken wij het verzuim voor u op en begeleiden wij uw medewerker gedurende het gehele verzuimtraject: van begin tot eind.

Verzuimverzekering, arbodienstverlening, re-integratie en baangarantie in één

LTO Verzekeringen is, net als u, gebaat bij een maximale inspanning voor wat betreft verzuimbegeleiding en snelle re-integratie van uw zieke medewerker. Tenslotte is het voor ons, als uitkerende partij, net zo belangrijk als het voor u is om de schadelast zoveel mogelijk te beperken.

Wilt u meer informatie?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alle voordelen en onze unieke voorwaarden, bel direct met 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.

Contactformulier