Agrarische bedrijfsverzekering  ➔  Brand- en bedrijfsschade

Zonnepanelenverzekering

LTO is enkele jaren geleden gestart met het project “Vraagbundeling zonnepanelen”. Hiermee speelt zij in op initiatieven van haar leden om zonnepanelen op agrarische bedrijfsgebouwen te leggen. Het effect van grootschalige inkoop is dat de investering per zonnepaneel lager wordt. Hoe meer deelnemers, hoe goedkoper en waardevoller de vraagbundeling wordt. Veel leden hebben hiervan gebruikgemaakt en hebben ervoor gekozen om te investeren in zonnepanelen. Hierdoor heeft LTO Verzekering speciaal de zonnepanelenverzekering ontwikkeld.

Verzeker uw zonnepanelen met de zonnepanelenverzekering

Met de zonnepanelenverzekering kunt u zich niet alleen verzekeren voor schade aan de zonnepanelen zelf, maar ook schade door eigen gebrek van de installatie en productieverlies van de zonnepanelen zijn meeverzekerd.  Vraag naar onze speciale dekkingen en voorwaarden.

De voordelen

  • Uw zonnepanelen zijn gedekt tegen materiële schade inclusief brand, blikseminslag, ontploffing en lucht- en ruimtevaartuigen.
  • Eigen gebrek is meeverzekerd.
  • Bij een gedekte schade is productieverlies van uw installatie ook meeverzekerd.
  • U ontvangt een dagvergoeding per kilowattpiek bij het niet kunnen gebruiken van uw zonnepanelen.
    Gedurende de zomermaanden (01-04 tot en met 30-09) bedraagt de dagvergoeding maximaal € 2,00 per gemiste kilowattpiek (kWp). Gedurende de wintermaanden (01-10 tot en met 31-03) bedraagt de dagvergoeding maximaal € 1,00 per gemiste kilowattpiek (kWp).

LTO Verzekeringen heeft de kennis

Dek uw risico’s optimaal af met onze speciale Zonnepanelenverzekering. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die er voor u zijn. Voor informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 023 – 520 15 16, onze adviseurs staan u dan graag te woord.

Offerte aanvragen voor uw zonnepanelen?

Wilt u liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Vult u dan het online offerteformulier in en één van onze adviseurs zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier