Acceptant Schadeverzekeringen (Agrarisch)

32 – 40 uur

Ben jij graag het eerste aanspreekpunt voor onze relatie? Onderhoud jij graag de contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
De werkzaamheden bestaan uit het aanvragen, accepteren en begeleiden van verzekeringsaanvragen alsmede het verwerken van polis mutaties. In overleg met de accountmanager werk je commerciële acties uit en ondersteun je de buitendienst bij het maken van offertes. Je richt je vanuit jouw functie op de agrarische markt, waarbij brandverzekeringen een grote rol hebben binnen jouw werkgebied. Je zorgt voor behoud en uitbreiding van onze klantenkring.

Jouw talenten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie gericht op de agrarische markt / brandverzekeringen;
  • In het bezit van Wft-Adviesdiploma schadeverzekering zakelijk;
  • Leergierig en klantgericht;
  • Ervaring met CCS is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Jouw werkomgeving
LTO Verzekeringen is een onderdeel van de agrarische brancheorganisaties in Nederland (LLTB, ZLTO en LTO NOORD) en de Boval Groep. De Boval Groep is een dynamische en snel groeiende organisatie waarbij je veel facetten binnen het verzekeringswezen tegen zult komen. Deze functie zorgt ervoor dat je in een professionele omgeving komt te werken, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je werkt vanuit kantoor met een gezellig team en je voelt je thuis in een organisatie met een informele en open sfeer. Het bedrijf kenmerkt zich verder door een prestatiegerichte instelling, waar voldoende ruimte is voor gezelligheid met een personeelsvereniging die zorgt voor diverse borrels, feesten en uitjes. Collegialiteit en betrokkenheid zijn van belang. Daarnaast bieden wij o.a. flexibele werktijden, een collectieve pensioenregeling, sporten/fitness op kosten van de werkgever en vanzelfsprekend faciliteren wij het om vakdiploma’s te behalen en uit te breiden.

Wie zijn wij?
LTO Verzekeringen bestaat uit specialisten in verzekeringen, verzuimmanagement, financieringen, leasing, juridische dienstverlening, certificering en managementsystemen. LTO biedt haar relaties een totaalpakket, waarbij klantgerichtheid, deskundigheid, integriteit en betrokkenheid de boventoon voeren.

Vragen?
Onze HR-afdeling staat je graag te woord via het telefoonnummer 023 – 520 15 16.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken en kom je graag ons team versterken als Acceptant Schadeverzekeringen? Reageer dan naar pz@ltoverzekeringen.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.