Selecteer een pagina

MVO

[block style=”white” source_type=”attachment_id” source_value=”936″ margintop=”0″ marginbottom=”-55″ parallax=”true” speed=”0.0″]

[widget id=”custom_html-6″]

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

LTO hecht veel waarden aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Sinds de oprichting van LTO Verzekeringen helpen wij mens en milieu door maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Wij helpen niet alleen mensen en organisaties door het zijn van hun risicodrager, maar helpen hen ook zodat ze door kunnen gaan, zich kunnen ontwikkelen of kunnen bijdragen aan de samenleving.

Een voorbeeld van een mooi initiatief dat wij een steuntje in rug geven:

  • Wij zijn sponsor van Stichting LEF (Leven en Financiën). Stichting LEF biedt onderwijsprogramma’s voor MBO scholen, om studenten kennis bij te brengen over het omgaan met geld en financiële planning. Collega’s van ons zetten zich in als gastdocent om hun kennis te delen met de studenten.

Daarnaast zijn wij ook gericht op het duurzaam ondernemen. Dit uit zich:

  • Het gebruik van elektrische auto’s voor medewerkers die voor hun functie veel onderweg zijn.
  • Medewerkers stimuleren om met de fiets naar het werk te gaan.
  • Wij bieden medewerkers de mogelijkheid om gratis te sporten bij een sportschool nabij ons kantoor.
  • Ons pand is voorzien van een koel- en warmtepomp die zorgt voor de klimaatbeheersing in het hele pand.
  • Stages en afstuderen; studenten krijgen bij ons de mogelijkheid om ervaring op te doen met het werken in de verzekeringswereld, door middel van een meewerkstage of afstudeerstage. Wij zijn erkend leerbedrijf.

[clear]

[space][space][/block]