Selecteer een pagina
De adviseurs van LTO Verzekeringen staan u graag bij in het managen van de risico’s die een agrarische onderneming loopt. Met een grote klantenkring in de agrarische sector hebben wij veel kennis van land- en tuinbouwbedrijven. Onze producten en diensten stemmen wij dan ook zo veel mogelijk af op de sector. Zowel zakelijk als privé zijn uw belangen bij LTO Verzekeringen in uitstekende handen. Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden door dienstverlening te leveren die het best bij u past.

Specifieke kennis binnen de land- en tuinbouwbedrijven

Binnen LTO Verzekeringen werken bieden wij adviseurs met veel kennis van de branche. Zij krijgen veel energie van het adviseren en helpen van ondernemers. Wat zij precies doen vertelt onze collega Hetty in deze korte video.

 

Onze adviseurs opereren binnen Nederland in verschillende regio’s. Zo delen zij hun specialismen en zijn ze op de hoogte wat er speelt binnen een regio. Maak ook kennis met onze andere adviseurs.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek met LTO Verzekeringen?

Wilt u een adviesgesprek inplannen of gelijk contact met één van onze adviseurs? Bel 023 – 520 15 16 of stel maak een afspraak via ons contactformulier.