Selecteer een pagina

Met de LTO zorgvergelijker profiteert u als werkgever, maar ook uw werknemers van aantrekkelijke kortingen op uw zorgverzekering.

LTO Verzekeringen maakt het u gemakkelijk met de online zorgvergelijker: www.ltozorgvergelijker.nl
Hiermee kunt u zelf eenvoudig en snel de verschillende zorgverzekeringen van diverse verzekeraars vergelijken en direct online afsluiten. Ook uw werknemers kunnen de vergelijkingswebsite zelfstandig raadplegen.

Vergelijk en bespaar honderden euro’s
Met de zorgvergelijker kunt u uw persoonlijke gegevens en voorkeuren aangeven en op basis daarvan krijgt u een overzicht van de zorgverzekeringen die bij uw situatie passen. U kiest de zorgverzekering die het beste bij u past en deze kunt u direct online afsluiten. Door te vergelijken en over te stappen kunt u enkele honderden euro’s per jaar besparen. Vergelijken loont dus zeker de moeite!

Voor werkgever en werknemer
Ga naar www.ltozorgvergelijker.nl en bekijk welke zorgverzekering het beste bij u past. Uw werknemers kunnen uiteraard ook profiteren van de collectieve zorgverzekeringen van LTO Verzekeringen en kunnen op eigen gelegenheid de vergelijking uitvoeren en de gewenste zorgverzekering online afsluiten. Deelt u de website dus gerust met uw werknemers.

Wacht niet te lang met vergelijken, u heeft tot en met 31 december 2018 de tijd om over te stappen.