Selecteer een pagina

Onder ‘inventaris’ wordt in de basis verstaan alle roerende zaken die gebruikt worden voor de uitoefening van het agrarische bedrijf. Motorrijtuigen en zelfrijdende landbouwvoertuigen zijn bij de meeste verzekeraars uitgesloten van deze rubriek. Dit betekent dat een trekker of een shovel zonder casco (of beperkt casco) dekking niet is verzekerd tegen brand, storm, diefstal, enz. U kunt voor iedere machine een zelfstandige verzekering afsluiten, maar het is ook mogelijk om een extra rubriek ‘inventaris’ toe te voegen aan uw polis voor zelfrijdende landbouwvoertuigen. Verder hoort de functionele inrichting, bedrijfsvoorraden en oogstproducten ook niet thuis in de rubriek ‘inventaris’.

Het is raadzaam om de dekkingen en de inhoud van uw verzekeringen te laten controleren zodat u bij een eventuele schade niet voor verrassingen komt te staan. Maak hiervoor gebruik van de vrijblijvende verzekeringscheck via onderstaand formulier.

 

[block style=”white” source_type=”attachment_id” source_value=”623″ margintop=”0″ marginbottom=”-55″ parallax=”true” speed=”0.0″]

Vraag de gratis Verzekeringscheck aan

[/block]