Selecteer een pagina

Als werkgever met personeel in loondienst krijgt u vroeg of laat te maken met een zieke werknemer. Dat is vervelend voor de werknemer, maar zeker ook voor u als werkgever. Vooral als er sprake is van langdurig uitval. Met een ziekteverzuimverzekering verzekert u zich voor de loondoorbetalingsverplichting van uw zieke medewerkers.

Het is goed om van tevoren te bepalen hoe u, als werkgever, het risico van loondoorbetaling en verplichtingen rondom re-integratie wilt regelen. Ook is het goed om van te voren te weten wat uw verplichtingen als werkgever zijn.

Zelf de ziekteverzuimverzekering samenstellen

LTO Verzekeringen heeft de oplossing voor de ziekteverzuimverzekering, namelijk: LTO VerzuimCare hiermee kunt u uw verzekering zelf samenstellen. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen de loonkosten te verzekeren, maar u kunt ook kiezen voor een aanvullende werknemersverzekering vanuit de cao of bijvoorbeeld arbodienstverlening. Een verzuimverzekering is een adviesproduct. Het is belangrijk om samen met uw adviseur te bepalen welke oplossing het beste past bij u en uw bedrijf. Zo houdt u niet alleen grip op de kosten die verzuim met zich meebrengen, maar voldoet u ook aan uw wettelijke verplichtingen.

Gratis verzekeringscheck

De verzekeringsspecialisten van LTO Verzekeringen komen graag bij u op uw bedrijf langs om uitleg te geven over hoe LTO Verzekeringen u verder kan helpen.

Vraag via onderstaand formulier de gratis verzekeringscheck aan.

[block style=”white” source_type=”attachment_id” source_value=”623″ margintop=”0″ marginbottom=”-55″ parallax=”true” speed=”0.0″]

Vraag de gratis Verzekeringscheck aan

[/block]