Selecteer een pagina

Als agrarisch ondernemer loopt u risico’s die financiële gevolgen kunnen hebben. Daarom is het belangrijk dat het verzekeringspakket aansluit op uw bedrijfsactiviteiten. Het Agrarisch verzekeringspakket is een totaalpakket van LTO Verzekeringen waarmee u naast de gebruikelijke bedrijfsrisico’s ook de agrarische risico’s verzekert. U kunt samen met de adviseur de dekkingen selecteren die bij uw werkzaamheden passen. Wanneer uw situatie wijzigt, dan kan het pakket daarop worden aangepast.

Wat maakt het Agrarisch verzekeringspakket zo uniek?

  • Het Agrarisch verzekeringspakket is door LTO Verzekeringen ontwikkeld voor de leden van LTO Noord, ZLTO of LLTB. Hierdoor heeft de boer en tuinder met onze kennis en kunde een ruimere keuze aan verzekeringen.
  • Alle zakelijke en particuliere verzekeringen in één pakket. Zo heeft u overzicht en bent u nooit dubbel verzekerd.
  • Wanneer uw oogstproducten tijdens bewaring of transport te maken krijgen met verlies of beschadiging dan vergoeden wij de geleden schade.
  • Bij verlies van uw veestapel door een uitbraak van een dierziekte bent u niet alleen verzekerd tegen de kosten hiervan, schade door preventief ruimen en gevolgschade als transport is eveneens gedekt.
  • Als uw melkopslagtank vervuild is met penicilline, dan vergoeden wij de inhoud van uw tank. Bij het afsluiten van het Agrarisch verzekeringspakket ontvangt u het eerste jaar gratis melkdekking.

Specialistische agrarische kennis

Naast een uitgebreid verzekeringspakket is het ook belangrijk dat een specialist naar uw situatie kijkt. Door de samenwerking met LTO Bedrijven en een grote klantenkring in de agrarische sector, hebben wij veel kennis van land- en tuinbouwbedrijven. Onze adviseurs weten precies wat de haken en ogen zijn waar boeren en tuinders mee te maken hebben en kunnen daarom het juiste advies geven.

Meer informatie of gratis verzekeringscheck?

Onze adviseurs komen graag langs bij uw bedrijf om aan de keukentafel uitleg te geven over het Agrarisch verzekeringspakket of een gratis verzekeringscheck uit te voeren. Daarbij kijkt de adviseur naar uw situatie en bepaalt welke dekkingen bij uw activiteiten passen.

Neem contact op via 023 – 520 15 16 of vul onderstaand formulier in voor de gratis en vrijblijvende verzekeringscheck.

Profiteer van een jaar gratis melkdekking

Bij het afsluiten van een nieuw Agrarisch verzekeringspakket krijgt u nu één jaar gratis melkdekking.

Maak nu een afspraak

[block style=”white” source_type=”attachment_id” source_value=”623″ margintop=”0″ marginbottom=”-55″ parallax=”true” speed=”0.0″]

Vraag de gratis Verzekeringscheck aan

[/block]