Selecteer een pagina

LTO Verzekeringen is een van de bedrijven van LTO dat zich richt op de positieverbetering van het individuele lid. Zaken doen met LTO Verzekeringen brengt u in een betere positie.

Deze positieverbetering wordt bereikt doordat LTO Verzekeringen producten aanbiedt tegen een betere prijs-kwaliteitverhouding dan in de markt gebruikelijk. Bovendien bieden deze producten dekking waar andere verzekeraars verstek laten gaan.

Producten afgestemd op de wens van de leden

Voorbeelden van beide zijn de (eigen) melkdekking en de AGRO AOV.  De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de sector die rekening houdt met de aanwezige reductieregeling bij een AB organisatie en daar naadloos op aansluit. Een polis die bovendien vrijwel elke activiteit in de agrarische sector in beroepsklasse ‘3’ heeft ingedeeld. Inmiddels heeft een aantal verzekeraars dit ook gedaan. Goed voorbeeld doet goed volgen!

Een voorbeeld van dekking bieden waar andere verzekeraars verstek laten gaan is de melkverzekering. Deze polis vergoedt de eigen melk als deze verontreinigd is met een geëigend geneesmiddel. Wie gemolken heeft is niet belangrijk; aansprakelijkheid hoeft niet te worden aangetoond. Er is overigens ook dekking bij het verloren gaan van de melk als onverhoopt de koeling uitvalt.

LTO Verzekeringen blijft voorop lopen en adviseert u graag. Onze adviseur gaan graag met u in gesprek om onze producten af te stemmen op uw bedrijfssituatie.

Uw lidmaatschap

Uw lidmaatschap brengt nog veel meer andere voordelen met zich mee, kijk op de website van LTO Ledenvoordeel wat dit u kan bieden.