Selecteer een pagina

Het afsluiten van een Nederlandse zorgverzekering is verplicht voor iedereen die in Nederland werkt, zo ook uw internationale werknemers. U kunt dit eenvoudig en snel regelen in het Digitaal Loket van LTO Arbeidskracht. U heeft alleen het BSN, de NAW-gegevens en een kopie van het legitimatiebewijs van uw medewerker nodig. U kunt uw werknemers dagelijks aan- en afmelden.

In het unieke zorgverzekeringscollectief van LTO Arbeidskracht betalen uw internationale werknemers een lage dagpremie en hebben geen verplicht eigen risico’s. Deze premie houdt op u eenvoudig in op het loon, zodat u geen rompslomp heeft met het incasseren hiervan. LTO Arbeidskracht vraagt kosteloos zorgtoeslag aan, hiermee worden de premiekosten vrijwel volledig gecompenseerd.

Door een Nederlandse zorgverzekering af te sluiten voorkomt uw werknemer een boete van het CAK en is deze verzekerd van goede zorg in Nederland én komt u als werkgever niet voor verrassingen te staan.

Jaarlijks verzekert LTO Arbeidskracht ruim 50.000 internationale werknemers in de agro sector. Het aanbod is beschikbaar voor alle werkgevers in de agrarische sector. Leden van LTO profiteren van extra korting!

Meer informatie?

Bron: LTO Arbeidskracht