Selecteer een pagina

April was één van de koudste maanden ooit. Had u er ook last van? Met de Brede Weersverzekering van LTO Verzekering kunt u met een gerust hart blijven ondernemen en maakt u zich niet druk om het weer. Steeds meer landbouwers sluiten dan ook een Brede Weersverzekering af en gebruiken de subsidieregeling van de overheid.

Het aantal deelnemers aan de Brede Weersverzekering is in 2020 zelfs met ruim 20% toegenomen. De totale subsidie die op de premie werd verleend bedroeg vorig jaar in totaal 15,9 miljoen euro. De verwachting is dat er dit jaar een verdere groei zal zijn. Vooral met de voorspellingen van een warme zomer voor de deur.

Het weer is nu zo veranderlijk en heeft grote invloed op uw onderneming. Met de Brede Weersverzekering van LTO Verzekeringen bent u gedekt voor de financiële risico’s bij grote schade aan bijvoorbeeld uw gewassen door hagel, storm en droogte. Zo kunt u blijven ondernemen zonder zorgen. Daarnaast blijft de komende twee jaar de subsidie van de overheid van kracht en is het voor u nu extra voordelig om een Brede Weersverzekering af te sluiten.

Wilt u meer informatie over de Brede Weersverzekering?
Wij adviseren u graag. Onze adviseurs bieden advies op maat en zorgen dat de verzekering aansluit bij uw bedrijf. Neem gerust contact op via 023 – 520 15 16. Of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Bron: AMWeb https://www.amweb.nl/schade/