Selecteer een pagina

Voor een optimale service bieden we u het online portaal VerzekeringsInzicht (VI). Dit is een online omgeving waarin u toegang heeft tot verschillende tools om al uw verzekeringszaken in te zien. Denk aan het aanvragen en inzien van offertes, beheren van salaris en dienstverbanden, bijhouden van verzuim en vergemakkelijking van naverrekeningen.

Er is nu ook een mobiele app beschikbaar voor het online platform. Via de app kunt u gemakkelijk en snel uw verzekeringszaken regelen.

Waarom zou u gebruikmaken van de VI app?

  • Altijd en overal toegang tot polissen: u kunt te allen tijde uw polissen inzien, zelfs als u onderweg bent.
  • Direct ziekmeldingen beheren: als een werknemer ziek wordt of juist weer beter is, kunt u dit direct invoeren.
  • Overzichtelijke verzuimmeldingen: met één druk op de knop ziet u alle verzuimmeldingen in een duidelijk overzicht.
  • Gemakkelijk werknemersbeheer: u heeft alle details van uw werknemers op een rijtje en kunt deze eenvoudig in de app wijzigen. Nieuwe werknemers kunt u direct toevoegen.
  • Inzicht in dienstverleners: u kunt alle dienstverleners inzien en beheren.
  • Direct contact met uw adviseur: via de app kunt u direct contact opnemen met uw adviseur voor persoonlijk advies en ondersteuning.

De app kunt u downloaden in de Play Store of App Store. Wilt u meer informatie over de app? We hebben een kennisbank ontwikkeld met allerlei informatie in tekst en video’s! Ga naar uw account in VerzekeringsInzicht en klik rechtsbovenin op het vraagteken.

Komt u er niet uit?
Neem contact op met onze VI Helpdesk via 023 – 520 15 00 of stuur een mail naar helpdesk@verzekeringsinzicht.nl.Met de VerzekeringsInzicht app wordt het beheren van uw verzekeringen eenvoudiger, sneller en toegankelijke. Download de app vandaag nog en ervaar het gemak zelf.