Selecteer een pagina

Noodweer zorgde afgelopen weken voor veel schade bij fruittelers in de Betuwe en boeren in Noord-Holland. Zo’n honderd Noord-Hollandse boeren op 1.000 hectare zijn getroffen door de hevige regenval. Met de Brede Weersverzekering van LTO Verzekeringen kunt u met een gerust hart ondernemen en maakt u zich niet druk om het weer. Vraag ook de Brede Weersverzekering aan.

Een compleet veld pootaardappelen in Egmond is verdwenen en in Burgerbrug zijn de lelies zwart verkleurd. Het noodweer van twee weken geleden heeft duidelijke sporen achtergelaten op de verzopen akkers. Vanuit heel Zuid-Limburg kwamen meldingen binnen. Vooral vanuit Kerkrade, Landgraaf en Vaals werd veel gebeld, maar ook vanuit Ulestraten, Schimmert, Maastricht en Meerssen kwamen meldingen. Het weer is nu zo veranderlijk en heeft grote invloed op uw onderneming. Met de Brede Weersverzekering van LTO Verzekeringen bent u gedekt voor de financiële risico’s bij grote schade aan bijvoorbeeld uw gewassen door hagel, storm en droogte. Zo kunt u blijven ondernemen zonder zorgen. Daarnaast blijft de komende twee jaar de subsidie van de overheid van kracht en is het voor u nu extra voordelig om een Brede Weersverzekering af te sluiten.

Verzeker u tegen risico’s met de Brede Weersverzekering

U kunt zich bij ons verzekeren tegen de financiële risico’s van grote schade aan uw gewassen door regen, droogte, (nacht)vorst, sneeuw, ijzel, storm, hagel, erosie en brand door blikseminslag. U krijgt tot maximaal 60,6% van uw premie vergoed door middel van de subsidieregeling en bovendien ontvangt u achteraf géén naheffing in jaren met grote schades. Extra aantrekkelijk voor u dus!

Wilt u meer informatie over de Brede Weersverzekering?

Wij adviseren u graag. Onze adviseurs bieden advies op maat en zorgen dat de verzekering aansluit bij uw bedrijf. Neem gerust contact op via 023 – 520 15 16. Of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Bron: NOS